A Vad Angyal és a Te vagy az életem két sztárja : Natalia Oreiro és Facundo Arana
A Vad Angyal és a Te vagy az életem két sztárja : Natalia Oreiro és Facundo Arana
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
Natalia Oreiro
     
Facundo Arana
     
Vad angyal videók
     
Te vagy az életem videók
     
Nati klippjei :-)
     
óra

     
Puzzle
     
Az első csók
     
Nati többi filmje, sorozata
     
Facundo többi filmje, sorozata
     
Más Oldalak Ikonja

Kérlek Látogass el Ide is :)

Kattints a képre a teljes mérethez!

Joan of Arcadia,
Isteni sugallatos oldalam

 

     
Melyik Nati legjobb sorozata?
Melyik tetszett neked a legjobban?! Szavazz

Vad angyal
Te vagy az életem
Kachorra
Híresek és Gazdagok
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Melyik Facundo legjobb sorozata?
Szavazz!!!!

Vad angyal
Te vagy az életem
Yago
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
ismertető

1. Egy hölgy megy el a zárdába, Manuel atyához, aki kivezeti õt a közeli parkba, ahol a fiúk focit játszanak. A leglelkesebbrõl elmondja az atya, hogy Milagrosnak hívják, de mindenki csak Cholitonak szólítja õt. Milagros édesanyja szüléskor meghalt, és ebben a zárádban nevelkedett. Munkát keres neki, mert már 18 éves lesz, és nem maradhat a zárdában. Az atya elmondja, hogy a lány kedves, alázatos, illemtudó stb, de a hölgy erõsen kételkedik benne, ahogy a másik csapattal kezd el ordibálni mikor gólt lõ, illetve, ahogy hozzászól, amikor elmegy mellette. A házban Luisa Federicoval veszekszik, mert nem töltötte otthon az éjszakát, és az azelöttit sem. Mire a férfi megmondja, hogy azt csinál amit akar, nem tartozik õ senkinek sem számadással. A nappaliban Victoria elmondja apjának, hogy van egy új sofõrje Morgan. Eredetileg Rockynak hívják, de látta a Miss Daisy sofõrjét, és abban is Morgannak hívták a sofõrt. Miután Federico elmegy, Ivo jön le a nappaliba, ahol legjobb barátja, Bobby várja. Bobby szerelmes Vctoriába, de a lány ki nem állhatja, amiért az állandóan Vickynek hívja. A konyhában Ramon virágot ad Soccoronak. Az este a nõvér szól Millienek és Gloriának, hogy feküdjenek le. A két lány lefekszik, de mikor a nõvér elmegy, mind a ketten átöltöznek, hogy elmenjenek a diszkóba. Gloria szeretné, ha barátnõje nõként öltözne fel, és nem Cholitoként, mire Millie felveszi a szexis piros rövid szoknyáját. Mikor megérkeznek, mindenki Millire figyel fel. A lány keresztülmegy a tömegen, és pont Ivoba ütközik bele. A férfi táncolni akar vele, ezért megkéri Bobbyt, hogy kérje fel Gloriát. De Millie nem akar vele táncolni, ezért Gloria is mással kezd el táncolni. Kicsit késõb Ivo meglátja a két lányt a színpadon táncolni. Meglátja a férfiakat is, akik a két lány miatt verekednek, és Ivo is odaakar menni, hogy megtudja a lány nevét. De a két lány csak táncol. Bernardo Angelicával beszélget a szobában. A nõ elmondja, hogy újabb detektívet fogadott fel. A férfi kétségét mondja el, hogy már 18 éve nem akadtak a testvére nyomára, de az öreg hölgy nem hiszi, hogy csak úgy eltûnhetett az unokája, és Rosario. Mikor Millie és Gloria visszatérnek a zárdába, a nõvér már vár rájuk. Mérges rájuk, és elmondja Millinek, hogy jövõ héten el kell hagynia a zárdát. Másnap elkezdõdik a bajnokság, és Millie is játszani szeretne, de az atya nem engedi, mivel csak fiúk vehetnek részt a bajnokságon. Cholito szódát árul a nézõknek. Ivo és Bobby is nézõként vannak ott, mivel Bobby unokatestvére is játszik. A fiú elküldi Ivot, hogy vegyen üditõt. Azonban fiúnak nézi Milliet, és Carlitosnak szólítja, mire al ány leönti szódával. Manuel atya kéri Milliet, hogy kérjen bocsánatot, de a lány nem akar, és elfut. Ivo megkérdezi, hogy tényleg lány volt e, de nem akarják elhinni. Nem is sejtik, hogy az a lány volt az, aki elõzõ este láttak a diszkóban.
Damian a fiával beszélget, Pabloval, aki tolokocsiban ül egy baleset folytán. A fiú dühös az apjára, mert úgy véli, õ ölte meg az apját és a menyasszonyát annak idején. Emiatt nem akarja elhagyni soha a szobáját. Millie és Gloria képeslapokat árulnak az utcán, mikor megjelenik Ivo. A lány elfut, de a férfi utoléri, de újfent Carlitosnak szólítja. Mire a szemébe vágja, hogy nem látja, hogy õ lány? Ivo hirtelen megcsókolja, hogy tényleg lány e. Millie erre a nyaka köré fonja a karját, és térdével megrúgja, mire a férfi összeesik a fájdalomtól. Majd azt mondja, azért tette, hogy megbizonyosodjon õ tényleg férfi.

2. Ivo nagyon megharagszik Millire, ezért minden rossznak elmondja, ami csak az eszébe jut. És nem akarja elengedni õt. Erre a lány rendõrséget hív, és Ivot letartóztatják. A férfi kéri Carlitost, mivel még mindig nem tudja an evét, hogy mondja el, nem csinált semmit. De a lány elmondja, hogy nem ismeri ezt a férfit, és hogy rossz szándékkal közeledett feléje. 2 óra múlva Andrea szabadítja ki, és mérgében azonnal a zárdába megy. Az atyától kérdezi hol találhatná meg, az atya pedig azt hiszi munkát akar neki adni. Elmondja neki, hogym ivel hamarosan 18 lesz, el kell hagynia a zárdát. Ivo odaadja a névjegykártyáját, és hogy másnap reggel várja õt az irodában. Gloria szomorú, amiért Millie elmegy, és vele akar menni, de tudják, hogy ez nem lehetséges. Manuel atya elmondja, hogy talált neki munkát, és holnap reggel 9-re várják õt. Millie elolvassa a nevet Ivo Di Carlo, de nem tudja, hogy ugyanaz a fiúról van szó, aki megcsókolta õt. Másnap el is megy az irodában, ahol a férfi Bobbyval együtt várja. Mikor a lány meglátja õket, el akar menni, de Ivo nem engedi. Elkapja Millie karját, és követeli, hogy mutassa meg Bobbynak, hogy õ lány. És kérjen tõle elnézést. A lány elnézést kér, majd sírva, idegesen s megalázottan rohan el az irodából. Gloria kinn várja, de hirtelen elüti egy autó. Szerencsére nem esik semmi baja, de Federico (õ volt, aki elütötte õt) pénzt akar neki adni. Millie nem fogadja el, de megkéri, hogy vigye õket haza. Bosszút esküszik Ivo ellen.
Gloriával újfennt dolgozni kezdenek, de más módon. Tojásokat dobálnak az ablakokra, és megjelenik Millie, aki 2 pesoért lemossa az ablakokat. Azonban sajnos Ivo is áldozatul esik, aki nem akar fizetni a mosásért, ezért Millie még egy tojást rádob.
Késõbb Manuel atya avval keresi Milliet, hogy Ivo keresi, de a lán elmondja, hogy azt üzeni, menjen a pokolba. Ivo pedig annyit üzen csak, hogy bocsánatot kér.

3. Éppen estélyt rendeznek, mire az egész Di Carlo család kivonul. Az énekes azonban borzalmas, és Millie felmegy a színpadra, és elkezd énekelni egy dalt, mely egy lányról szól, aki Istent kéri, hogy küldjön neki egy barátot. Vicky meglepõdik, Ivo nevetni kezd, Luisa pedig mérges lesz. Manuel atya leállítja Millit. Az ünnepély után, Ivo és Millie egy padon ülnek. Ivo egy szál rózsát ad a lánynak. Ivo meghívja õt vacsorára, de a lány elutasítja. Ekkor megjelenik Vicky, aki megkérdezi, hogym it csinál Ivo evvel a fiúval. A lány dühös lesz, de Ivo elmondja, hogy õ lány, Carlitos. Mire még jobban dühös lesz, a végsõ lökés pedig az, mikor Vicky megkérdezi, hogym iért öltözik így, talán transzvesztita? Mire Millie nekiesik, de Ivo leszedi róla.
Luisa elmondja Manuel atyának, hogy szükségük lenne egy lányra, aki vigyázna Angelicára. Az atya persze Milliere gondol. A nõ elmondja, hogy lánynak türelmesnek kell lennie, mert az anyósának rossz modora van. Persze a pap rögtön azt mondja, hogy Millie pont ilyen. Késõbb elmeséli a lánynak, hogy talált neki állást, és hogy boldog e. De a lány csak sírva kérdezi, hogy hogy lehetne boldog, mikor el kell hagynia a helyet, ahol felnõtt?
Bernardo elmeséli Federiconak, hogy látta Damiant és Marthat, a szobalányt együtt. Eközben megérkezik Damian, aki pénzt kér Federicotól, de nem ad neki.
Másnap reggel Millie lebúcsúzik Gloriától, aki nagyon szomorú, hogy barátnõje elmegy. Kitalálja, hogy legyen nõvér, és akkor maradhat. De ez nem jó megoldás, mert akkor nem mehetne el táncolni.
Ivo és Bobby egy kávézóban ülnek, és Ivo bevallja, hogy nem tudott elaludni, mert egész éjjel a csókra gondolt, melyet Carlitos adott neki.
Luisa a nappaliban beszélget Andreával, és kifaggatja, hogy esetkeg Federiconak van e szeretõje. De a nõ nem tud róla. Bernardo bejelenti, hogy egy fuú vár kinn az ajtóban, Manuel atya küldte õt. Ivo Angelicával beszélget a szobájában mikor megérkezik Luisa, és bemutatja az új szobalányt. Millie meglepõdik, mikor meglátja Ivot, és dühös lesz, mikor az újfent Carlitosnak mutatja be. Végre sikerül lenyugtatni a lányt, és Angelica ad neki egy esélyt.
Bernardo megmutatja Millie szobáját. A Lány itt találkozik Linával, aki fodrász. Mikor meglátja a medaliont a nyakában, egybõl eszébe jut, hogym icsoda véletlen, mert a házat is La Soledadnak hívják, mint a szentet.
Rocky továbbra is Victoriának udvarol.
Ivo és Bobby ismét a diszkóba készülnek, hátha megint találkoznak a lánnyal, a piros miniszoknyában. (Millievel.) Ivonak van egy olyan érzése, hogy már találkozott vele valahol.
Damian Ivo segítségét kéri Pablohoz, de a fiú nem tud, mert akárhányszor megpróbál vele beszélni, mindig összevesznek.

4. Milli felköszönti Linát a szülinapján, és megbeszélik ,hogy este elmennek a diszkóba.
Pablo kiszökik a házból, és elmegy a temetõbe az anyja és menyasszonya sírjához. Pablo ugyanis csak tetteti, hogy nyomorék lenne.
Millienek egyenruhát kell hordania. Megkérdezi Angelicát, hogy miért teszi ezt vele, de az idõs hölgy elküldi. A lány sírva hagyja el Angelica szobáját, és Ivoba rohan. A fiú megkérdezi, hogy miért sír, de a lány nem mond semmit. Ivo megcsókolja, és a szobájába i nvitálja, de a lány mérgesen otthagyja. Lina tovább faggatja, hogy mi a baj, és azt hazudja, hogy hiányzik a zárda. Federico és Andrea az irodában beszélgetnek. Millie Angelicának olvas fel, de rosszul olvas, és emiatt a nõ megharagszik rá. Megkéri Bernardót, hogy küldje ki ezt a fiút, mire a lány a szemébe vágja, hogy öcskös a nagymamád! Mikor kimegy, Angelica elkezd nevetni. Ivo bemegy Palo szobájába, ahol meglátja Veronica, a menyasszonya képét, Ekkor jön rá, hogy miért volt olyan ismerõs neki a lány a diszkóból.
Este mindannyian elmennek a diszkóba. Bobby újból meglátja Milliet, de most Linával. Ivo beszélni akarna vele, de a lány otthagyja. Aztán hirtelen Pablo, aki újfent be van öltözve megragadja a karját. Azonban Ivo megvédi, de Pablo leüti õt.

5. A lányok ezek után hazarohannak. Este épp Marthaval vitatkoznak, amikor is Ivo kopogtat az ajtón. Millie magára kap egy köntöst, és úgy nyit ajtót, de a férfi Linát keresi. A lány azt hazudja, hogy már alszik. Másnap Lina és Millie elmennek üzletelni, mert van 2 óra kimenõjük. Mikor visszatérnek, Lina elmegy átöltözni. Millie épp a pénzt számolja, mikor megjelenik a csavargó (Pablo). Millie elkezd sikoltozni, de mivel nem találják a férfit, azt hiszik csak beképzelte, hogy lát egy csavargót. Ivo meglátja a tévében Ripettit, és hogy a pénz nála van, ezért rohan, és elújságolja mindenkinek, hogy Rocky ártatlan. Millie épp egy törülközõben van a szobában, mikor Damian benyit. A férfi elmondja, hogy mennyire szépnek találja Milliet, de a lány kizavarja.
Késõbb meghallja Bernardó és Angelica beszélgetését Rosarioról, és tudni szeretné a történetet. A hölgy elmeséli neki. Millie bevallja, hogy neki is van egy kis nyaklánca a szenttel, és majd megmutatja neki.

138. Sergio (Millie barátja és ügyvédje) megcsókolja Milliet és ezt Ivo is látja. Ivo azonnal elzavarja Sergiot. Millie nagyon mérges Sergiora, mivel a lány nem akarta megcsókolni pláne nem Ivo elõtt. Luisa elárulja titkát Florenciának, hogy Ivo nem Frederico fia. A cégnél Ivo elnézést kér Sergiotól az indulatossága miatt. Elmondja neki, hogy úgy szereti Milliet, mintha a huga lenne, és ezért borult ki. Késõbb Ivo Millietõl is bocsánatot kér. Sergio elmondja Millienek hogy Ivo szereti a lányt. Florencia és Marina meghívja Ivot és Pablot egy békéltetõ ebédre Florencia lakásába. Mikor Ivo megérkezik és meglátlja Pablot bejelenti, hogy nem hajlandó vele ebédelni, így Pablo és Marina étterembe mennek. Victoria az egész éjszakát Morgannal tölti a diszkóban, ezt Bobby elárulja Fredericonak. Ettõl persze az öreg igen dühös lesz. Hivatja Rockyt (Morgan), hogy eltiltsa a lányától, Viktoriára pedig szobafogság vár. Frederico rájön, hogy Damian lopta el a pénzt, és elhatározza megleckézteti. Angelica meghívja mindkét Sergiot vacsorára a villájába. Angelica azt akarja hogy Millie is ott legyen, és elõtte vesz egy ruhát a lánynak. Angelica el akarja mondani Millienek, hogy õ lesz az egyetlen örököse. Sergio és nagyapja Millierõl beszélnek. Arról hogy örökösként jó parti lenne, ezt Millie is hallja a konyhából kijövet.

139. Milagros meghallja hogy õ lesz Angelica örököse és ezért mérges lesz. Azt mondja Angelicának, hogy nem kell a pénze és nem tetszik neki hogy meg akarja venni. Millie elrohan, Angelica szomorú, a vacsorának fuccs. Florencia elmondja Ivonak, hogy Millie szereti õt. Ivo azt mondja ne aggódjon, nem jelent neki semmit. Ám mikor Ivo hazaér kérdõre vonja Milliet miért kerüli el ha szereti. Millie nem válaszol semmit csak elfut. A hálószobájában elhatározza, néhány napot Casa Abadonadan tölt. Csak Gloria tudja de õ elmeséli késõbb Linának és Ivonak is. Ivo is készülõdik. Frederico megengedi Vickynek, hogy elmenjen a szupermarketba Socorroval, ahol már Morgan várja. Morgan ad egy szerelmes levelet Vickynek, a lány pedig ad egy másikat Morgannak. Frederico egy csapdát készít Demiannak. Martha félrehallja a dolgokat, és azt mondja Luisánk, hogy már Millagrossé Angelica összes pénze. Millie tüzet rak a kályhában és Ivora gondol, valamint az együtt töltött pillanatokra. Hirtelen megjelenik Ivo. Millie kicsit meglepõdik, aztán beszélgetnek, végül csókokban törnek ki.


141. Ivo találkozik Manuel atyával, és Millierõl beszélnek. Miikor Ivo visszamegy Milliehez mindent elmond neki és elhatározzák, hogy visszamennek a villába és senkinek nem mondják el hogy együtt vannak. Eldöntik, hogy összeházasodnak.A villában Frederico megfenyegeti Rockyt, ha nem hagyja el Viktoriát megöli. Luisa arról próbálja meggyõzni Viktoriát, hogy nem is lehet szerelmes Morganba. Millie visszatér a házba és nagyon boldog. Lina és Gloria kérdezgetik hol voltak, és mi történt Ivoval. De Millie nem akarja elmondani. Aztán a nagy könyörgésnek engedve mesélni kezd. Tegnap együtt volt Ivoval és feleségül megy hozzá. Nem mondja el hogy lefeküdtek, csak késõbb Gloriának. Ezt meghallja Luisa. Frederico titokban néhány csekket rak Damian zakójába. Ivo visszaveszi a Pablo által elbocsátott négy munkást. Ivo elmondja elképzeléseit az ülésen, de a többiek Pablot támogatják. Ivo azt mondja nem akar elnök lenni többé és elmegy. Ezután Frederico elmondja, hogy valaki pénzt lopott a cégtõl, és mindenki egyetért abban, hogy a bûnöst börtönbe kell juttatni. Egyszer csak egy rendõr lép be és Damián zakójában megtalálja a csekket, ezután letartóztatja õt. Ramon azon gondolkodik hogyan juttathatná be Rockyt a villába Viktoriához. Millie az ágyán ül és Gloriával beszélget. Ivo lép be a szobába és felszólítja pakoljon mert elmennek.

143.rész

Nestor (Ivo vérszerinti apja, de ezt Ivo nem tudja) megmutatja az iskoláját Ivonak és elmondja, hogy egyszer õ is itt tanult Luisával akibe szerelmes volt. De a nõ elhagyta. Nem akarja, hogy Ivo is boldogtalan legyen egész életében, ezért küzdenie kell a szerelméért. Millie elmondja Luisának, hogy õ csak boldoggá akarja tenni Ivot és nem a pénze érdekli. Angelica pénze sem kellett neki, mert nincs rá szüksége. Szereti Ivot és a fiú is szereti õt. Luisa mégsem akar beleegyezni. Damian a börtönben raboskodik, de ott is üzletel. Fogadéásokat köt, hogy pénzt szerezzen. Martha meglátogatja. Florencia felhívja Millagrost és megkéri sürgõsen keresse fel személyesen. Millie beleegyezik de Sergiot is magával viszi. Mikor megérkeznek, Florencia megkéri Sergiot had beszéljen Millievel négyszemközt. Ezután Florencia megkéri Milliet, hogy ne lopja el tõle Ivot. Millie erre azt mondja, hogy a szerelmet nem lehet ellopni, és ebben maradnak. A következõ nap Sergio felkeresi Florenciát (régebbrõl ismerik egymást mivel szeretõk voltak) és arról beszélnek, hogyan küzdhetnének a boldogságukért (Sergio Milliért, Florencia Ivoért). Mialatt Damian börtönben van, Rocky veszi át a Diszkó irányítását. Ramon, Socorro, Lina és Gloria segítenek neki, de mindig kifogásol valamit, ezért mindenki otthagyja Vickyvel. Florencia megkéri az édesapját segítsen Ivon, és az apja belemegy. Manuel atya felkeresi Federicot, hogy adományt kérjen az árvaház számára, de egy vaskos nemet hallhat csak. Millienek az az ötlete támad, hogy az utcán fognak a barátaival lottószelvényeket árulni. A fõdíj pedig Frederico új autója. El is kezd intézkedni, mikor valaki útját állja egy autóval. Florencia apja volt az, de Millie nem ismeri.

144. rész

Florencia apja Domeniko, az mondja Millienek, ha nem hagyja el Ivot akkor valami történni fog Gloriával és Manuel atyával.. Késõbb Millie felkeresi Florenciát és elmondja akkor is összeházasodnak Ivoval. Frederico kiengedteti a börtönbõl Damiant és választás elé állítja. Ha nem akar visszamenni a börtönbe, elveszi Marthát feleségül. Frederico odaadja autóját Manuel atyának. Manuel atya elhatározza elmondja Millienek ki az édesapja. Mikor Millie meghallja összetörik. Manuel atya nem tudja hogy Millie szerelmes Ivoba, ezért nem mondja el Millienek hogy nem közös az édesapjuk.

145. rész

Millie elkeseredett, mert azt hiszi, a saját bátyjával feküdt le. Elhatározza senkinek nem mondja el, különösképpen Ivonak nem. A folyosón találkozi Millie és Ivo. A fiú megcsókolná a lányt de az kitér elõle és elmegy. Federico még úgy tudja Millie nem sejti ki az igazi apja. Manuel atyának elmondja Millie, nem bocsátja meg azt, amit Federico tett. Bernárdot egy barátnõje látogatja meg, és magával hoz néhány öreg fotót. Bernardo, a barátnõje és nõvére azaz Millie anyja vannak a képen. A konyhában beszélgetnek, mikor Millie megjelenik és látja a képeket. Az egyik képen felismeri az édesanyját és Bernardót és megkérdezi mit keresnek együtt a képen. Bernardo nem akarja elõször beismeri hogy õ van a képen. Aztán bevallja hogy õ és Millie anyja van a képen, de azt nem vallja be, hogy õ Millie nagybátyja. Damian nem tudja mit kezdjen a házassággal. Vesz egy pisztolyt és azt mondja inkább megöli magát. Federico megpróbálja lebeszélni, de a fegyver elsül. Senki nem sérül meg. Rocky egy autóversenyen akar indulni. Gloria elmeséli a titkot Angelicának, hogy Millie férjhez fog menni. Millie úgy véli, hogy Ivó könnyebben elfelejti õt ha megutálja. Ezért megcsókolja Sergiot mikor Ivo belép a konyhába. Ivo látja az egészet, Sergio (nem tudja hogy Ivo meglátta õket) viszont nem érti Millie miért csókolta meg.

146. Ivo nem mond semmit, csak kimegy a konyhából. Millie nem mondja el Sergionak, hogy Ivo bent volt. Késõbb Millie és Ivo a nappaliban találkoznak. Millie úgy színlel mintha semmi nem történt volna és megpróbálja megcsókolni, de Ivo kérdõre vonja. Millie azt mondja nem tudja mirõl beszél. Ivo elmondja hogy látta õket a konyhában. Millie szerint nem csinált semmi rosszat, hiszen tetszik neki Sergio és Ivonak is van másik nõje. Késõbb elmondja hogy már nem szereti Ivot, és mindennek vége. Angelica és Gloria, Millie esküvõi ajándékáról beszélnek. Millie elmondja nekik hogy nem lesz esküvõ, de nem mondja meg az okát. Gloria haragszik, amiért Millie nem mond semmit. Damian eljegyzi Marthát de még mindíg nem akarja elvenni feleségül. És hirtelen egy ötlete támad. Mikor Manuel atya meglátogatja Milliet és Gloriát, elmondja neki hogy pap akar lenni. Millie elmegy Florenciához és elmondja neki, hogy Ivo az övé lehet, de nem magyarázza meg miért. Gloriának felajánlja az édesanyja, hogy éljenek együtt, de a lány nem akarja. Rocky és Pepe úr elindulnak az autóversenyen. Victoria, Ramon, Lina, Socorro, Chamuko figyelik. Végül a második helyen érnek célba mindenki örömére, és díjat is kapnak.

147. Ivo akut köt néhány céggel, nehogy a vállalat csõdbe menjen. Ivo a bûnös abban, hogy a cége ennyi pénzt vesztett. Pablo azt mondja vissza tudja venni a pénzt hiszen ismeri a vállalat tulaját. Pablonak nem sikerül Ivot tenni bûnössé. Este a konyhában találkozik Millie és Federico. A lány megkérdezi az apjától miért hagyta el az anyját, ha szerette. Federico azt mondja szerette, és megkérdezi, meg tudna-e bocsátani neki? Millie nemet mond. Damian úgy kezd viselkedni mintha tényleg hinni kezdene Istenben. Elmegy a zárdába, Martha próbálja megállítani. Gloria anyukáját elüti egy autó és kórházba viszik, az állapota súlyos. Gloria magát hibáztatja, mivel nemet mondott az összeköltözésre. Gloria és Gamuza az egész éjszakát a kórházban töltik. Miután Ivo és Millie szakítottak, a fiú azt mondja Florenciának, hogy idõre van szüksége. Florencia visszafogadja Ivot. Millie kap egy levelet az apjától de nem bontja ki. A diszkóban nagy a jókedv, mindenki jelen van. Bobbyt felhívják a színpadra. Ivo elmondja Millinek, hogy miatta fogja elvenni Florenciát.

148. A diszkóban nagy a vigadalom, de Millinek nincs kedve semmihez, így Sergióval elhagyják a bulit. Ivo és Florencia rövidesen követik õket. Vicky és Rocky megnyerik a versenyt. A konyhában Sergio Milliet kérdezi, mit érez Ivo iránt de a lány inkább nem akar válaszolni. Bernardo megtudja, hogy Millinek van egy levele az apjától, ezért Federicóval kutatni kezdenek de nem találnak semmit. Ivo elmondja Florenciának, amit lehet elveszi feleségül. A következõ reggelen, Millie elolvassa az apjától kapott levelet amiben õt Madridba invitálja. Millie megmutatja a levelet Gloriának, de õ sem tudja mit kezdjen vele. Vicky és Rocky együtt akarnak a vízeséshez menni, de ezt nem mondhatják meg a lány szüleinek. Ezért Viktoria engedélyt kér, hogy a barátaival tölthessen egy hétvégét. Federico beleegyezik. Viktoria megkéri Milliet ne mondja el a szüleinek, hogy a diszkóban nyertek egy utazást. Millie megígéri nem árulja el. Menuel atya elmondja a papok kötelességeit. Damian megkérdezi, hogy az alkohollal mi van. A cégnél azt mondja Ivo Sergiónak, hogy nem szerencsés ha keveri az munkát a magánélettel. Pablo a maga oldalára akarja állítani Sergiot de õ kimarad ebbõl a párbajból. Gloria elmondja Bernardonak, mirõl is szól Millie levele. Luisa követeli hogy Federico bocsássa el Andreát a cégtõl. Federico emlékezteti Luisát nincsen már szavazati joga és Andrea a helyén marad. Miután Federico elmegy, Luisa azzal akarja sokkolni Andreát, hogy a férfi hamarosan elhagyja, de Andrea megnyugtatja hogy férhez megy. Millie és Bernardo összehasonlítja a két levelet amit Millie megõrzött és amit most kapott. A két kézírás nem egyezik. Bernardó rájön hogy a második levelet Luisa írta. Millie nem örül ennek, és forral valamit. Késõbb Luisa talál egy doboz az ágyán. A dobozban még egy dobozt, abban mégegyet abban egy jegyet Madridba. Florencia elmondja Sergionak, hogy kitûzték Ivoval az esküvõ napját. Vicky és Rocky a vízesésnél töltik a hétvégét és nagyon boldogok együtt. Gloria meglátogatja az anyját a kórházban, de még mindig hallani sem akar az apjáról. Angelica és Bernardo nem értik az elmult napokban miért olyan szomorú Millie. Florencia elmondja Ivonak hogy már alig tudja kivárni az esküvõt. Millie biliárdozik Sergióval. Megjelenik Federico és beszélni akar Millievel. Végülis játszik egy partit Millievel és ott a lány apának szólítja.

149. Federico azt hiszi a lány viccel, aztán elhagyja a szobát. Millie a kávézóban találja Federicot és megkérdezi tõle mirõl akart beszélni vele. Federico azt mondja, hogy Victoriának szülétésnapja lesz és nem tudja, mit vegyen neki, ebben kéri a segítségét. Millie azt mondja hogy nem õ a legjobb személy erre. Aztán elkezdenek beszélgeti az asztalnál. Vicky és Rocky a hotelben vannak. Egyágyas szobában vannak, együtt is aludnak de semmi más nem történik. Luisa bejelenti Federiconak hogy el akar válni. Federico ezt nem szeretné. Damian a kertben dolgozik, elégedetlen de nem tehet semmit. Bobby felhívja Federicot hogy látta Victoria barátnõjét egy üzletben tehát nincs a városon kívül. Bobby úgy gondolja a vízesésnél van. Federico nagyon dühös lesz, és ha a lány megjön rögtön szobafogságot kap. Luisa és Florencia, Millie apjáról beszélnek. Luisa elmondja hogyan akarta Milliet Madridba küldeni. Florencia megkérdi honnan tudja hogy Millie apja ott van. Luisa nem tudta csak kitalált valamit. Luisa azt is elmondja hogy el akar válni a férjétõl. Ezt késõbb Florencia továbbadja Ivonak. Manuel atya elmondja Millienek hogy a zárdának ismét szüksége van pénzre. Millienek támad is egy ötlete. Sütiket akar árulni, amit Catalina csinál. Sergiot is bevonja az eladásba, kicsit szegényesebben öltözteti fel. Federico hivatja Marthat, hogy töltse minden idejét Viktoria mellett. Rockynak van egy terve erre. Mint munkás jelentkezik a villában és a konyhai csapot akarja megszerelni. Így néhány percet Vickyvel tölthet. Ivo megkérdezi Florenciától terhes-e, de a lány még nem tudja. Ivo közli hogy gyereket akar. Mikor Ivo hazaér látja hogy Millie és Sergio nagyon boldogok mert sok pénzt szedtek össze. Ivo letolja Sergiót hogy nem volt az irodában, ezért el fogja bocsátani. Millie szenved, mert miatta fogják kirúgni Sergiot. Sergio látja mennyire szereti Millie Ivot, ezért azt javasolja menjen vissza hozzá. Millie elmondja hogy Ivo a bátyja.

150. Millie és Sergio a hálószobában beszélgetnek arról hogyan tudta meg Millie, hogy Ivo a bátyja. Sergio felajánlja költözzön Millie a lakásába õ most úgysem lakik ott. Federico belép a konyhába és látja hogy Martha tartja a csapot. Federico megkérdi hol van Viktoria és Martha beszél neki a munkásról. Federico lehülyézi Marthát és kiviharzik a konyhából. Martha dühös lesz és elengedi a csapot, a víz persze elkezd ömleni. Vicky és Morgan a folyosón beszélgetnek, ahol meglátja õket Federico. Millie elmondja Sergionak hogy nem szerelmes belé. Ezért nem fogadhatja el a lakást sem, itt jól érzi magát. Megesketi, hogy nem mondja el senkinek, amit itt hallott. Sergio ezek után távozik. Damian még mindig a kolostorban van. Rocky elmondja Ramonnak mi történt. Federico mondott neki egy jó és egy rossz dolgot. A jó az hogy egyszer üti meg, a rossz hogy a lányát Európába küldi örökre. Sergio elmegy Florenciához és elmondja, már nem fél attól hogy Milliék összejöhetnek. Victoria nem akar Európába menni. Az apja megkérdezi hogyan eshetett bele egy ilyen emberbe. Victoria azzal válaszol, vajon hány bátyja lehet még valahol. Ivo azt mondja Florenciának, hogy szereti és a gyereküket is. Florencia még nem tudja terhes-e igazából. A következõ nap Millie beszél Angelicával és megkérdezi mire jutott az idõsebb Sergioval. Sergio megírja a lemondólevelét, de beszélni akar Ivoval. Merina elmondja Pablonak,hogy Florencia valószínüleg terhes. Pablo gratulál Federiconak az elsõ unokájához. Bernardo közli Federicoval, hogy Victoria bezárkózott a dolgozószobába és nem akar enni. Sergio azt mondja Ivonak, nem kellene támadnia, mert Millie úgy szereti mint a bátyját. Damian a kolostorban kenyéren és vizen él. Federico és Domenico megérkezi az irodába, és gratulálnak Ivonak a gyermekáldáshoz. Ivo felhívja Marianát és a nõ közli vele hogy keresse fel azonnal Florenciát. Florencia szomorúan közli Ivoval, hogy nem terhes. Ivo megnyugtatja hogy türelmesnek kell lenniük és boldogok lesznek. Bobby elmondja Millienek, hogy Florencia Ivo gyerekét várja és ezért el akarja felejteni. Millie elmondja Bobbynak, hogy már nem szereti Ivot, így tõle elveheti Florenciát. Andrea elmondja Federiconak még nem lesz nagyapa. Rocky is beszél Federicoval. Federico elmondja Rockynak, ha igazán szereti Vickyt, akkor elhagyja. Damian tombol. Ivo beszél Bobbyval a szobájában. Ivo beszél a gyermekrõl. Bobby elmondja, hogy Millie már nem szereti. Bernardo visz egy szendvicset Vickynek. Õ is elmondja hogy Rocky nem való hozzá. Federico 250.000 dollárt ajánl Rockynak, ha elhagyja Victoriát. Rocky nemet mond. Federico az elsõ repülõvel elküldi Victoriát Europába. Vicky egy levelet ír Rockynak amiben szerelmérõl biztosítja a szegény sofõrt. A konyhában Sergio ajándékot ad Millienek, aminek a lány nagyon örül. Federico elmondja Rockynak, hogy rossz lesz Vickynek ha férhez megy hozzá. Felajánlja, hogy újra sofõr lehet, ha nem gondol tovább Vickyre. Sergio és Millie kávézgatnak. Sergio a szerelmérõl és türelmérõl biztosítja Milliet. Ivo belép konyhába és elnézést kér a viselkedéséért. Visszaadja Sergio felmondását, és Milliet a barátságáról biztosítja.

151. Ivo közli Milievel, hogy pénteken elveszi feleségül Florenciát. Nem templomi esküvõ lesz, hanem csak polgári. Damian a kolostorban tengeti napjait, Manuel atyától éppen egy fontos disznóól tisztítási feladatot kap. Morgan újra Vicky sofõrje. Federico meglátja hogy Rocky megcsókolja Vickyt, és azt kéri, hogy ne a villában csinálják. Federico kamerákat szereltet mindenhová hogy figyelhesse õket. Rocky Vickyrõl álmodik. A lány terhesen szegényen, piszkos ruhában van mellette. Rocky megértette mit mondott Federico, túl szegény Vickyhez.

152. A dolgozószobában Nestor elmondja Millinek és Ivonak, hogy bolondnak tartja õket, amiért nem lesznek egymáséi. Ivo elmondja Millienek hogy szereti, de a lány kitart amellett hogy már nem szereti. Ivo megkéri Luisát hogy mondja el az igazságot Nestorrol Federiconak. Damian adományokat gyüjt az utcán de az összegyüjtött pénzzel a kaszinóba megy. Millie elmondja beszélgetését Nestorral és Ivoval. Manuel atya a villába megy hogy szóljon Federiconak, Damian eltünt. Federico sejti miért tünt el, és végignézi a kaszinókat. Damian szerencsésen játszik, miközben megérkezik Federico és Manuel atya. Damian azt mondja még több pénzt akart összegyüjteni az adományokra de nem hisznek neki. Manuel atya reménytelennek látja azt, hogy Damian megjavul, ezért lemond róla. Federico ezért ismét válaszút elé állítja. Vagy a börtön, vagy elveszi feleségül Marthát. Sergio megkéri Bernardot szóljon Millienek, hogy keresi. Andrea utasítja Bernardot hogy ne szóljon Millienek, mert a cselédek nem fogadhatnak vendéget. Végülis szólnak Millienek. Nem fogadja kitörõ örömmel Sergiót. Martha és Damian az esküvõjükrõl beszélnek. Damian felajánlja Luisának, hogy az összes részvényét odaadja, ha elintézi hogy ne kelljen visszamennie a börtönbe és ne kelljen elvenni Marthát. Luisa elfogadja a javaslatot. Az Angelica által felbérelt detektív mégtöbb pénzt akar kérni Federicotól, különben elárulja az igazságot (azt, hogy ki Millie apja és nagybátyja). Millie kihallgatja a beszélgetést és meg akarja védeni az apját. Belép és azt mondja Federiconak, hogy Angelica beszélni akar vele most. Mikor Federico kimegy, Millie egy pisztollyal fenyegeti meg a detektívet és elmondja, hogy Angelica már tud mindent. (persze ez nem igaz). Sergio a nappaliban találja Federicot, Luisát, Andreát, Pablót, Manuel atyát, Milliet, Ivót és Florenciát. Sergio megkéri Millie kezét. Luisa azt kérdezi mégis kitõl. Sergio azt mondja, az apjától. Millie arcára D betûk rajzolódnak ki.

153. Federico nagyon megijed, de Sergio végülis Manuel atyával beszélget. Florencia azt mondja hogy ez magánügy így nem rájuk tartozik. Millie egyetért,így Sergioval a konyhába mennek. A lány azt kérdezte ki engedte hogy ilyen kérdéssel zaklassa. Sergio erre azt mondja, addig fogja kérdezni amíg igent nem mond. Rocky elviszi Victoriát egy drága étterembe, de nem tudja, hogy kell ott viselkedni. Végül nincs is elég pénze így le kell mosogatniuk a vacsora árát. Miután visszaérnek, Vicky azt mondja az anyjának, hogy nem akarja többé Morgant látni. Sergio Angelicától kér engedélyt, hogy elvehesse Milliet feleségül. Millie belép és megint elmondja nem akarja, de Sergio kitart a házasság mellett. A nappaliban Ivo gratulál Millinek, de a lány nem bújuk ki a bõrébõl örömében. A konyhában Sergio azt mondja Millienek, hogy egy nap majd elfelejti Ivot. Vicky barátja és Luisa az újságban látnak egy képet Vickyrõl, amint egy étterembe lép be Rockyval. Laura egy ágyban találja a férjét és Andreát. Millie találkozik a folyosón Ivoval. A fiú megkéri, hogy ne menjen férjhez és megcsókolja, de Millie azt mondja nem próbálja meg mégegyszer. Millie elmondja Gloriának, hogy el akarja hagyni a villát. Lidy elmondja Gloriának, hogy feleségül megy Fransiscohoz, Gamuza apjához. Gloria nincs elragadtatva az ötlettõl. Millie megveszi a nászajándékot Ivonak és Florenciának. Florencia megkérdezi Ivot Millie elõtt hogy tényleg el akarja-e venni. Millie megtalálja Sergiot a konyhában és igent mond neki.

154. Sergio nem érti mi ez a nagy fordulat. Megígérteti Millievel, hogy nem veri át. Millie megesküszik neki. Megcsókolják egymást és ekkor lép be Ivo és meglátja õket, de azonnal ki is megy. Millie elmondja Bernardonak hogy Sergio a võlegénye. Angelica el akarja zavarni a házból Andreát, de az nem hagyja magát hiszen Federicohoz fog majd hozzámenni. Angelica elmondja Federiconak hogy Andrea csak a pénzt akarja de nem hisz neki. Sergio elmondja a nagyapjának, hogy Millie már a menyasszonya. A nagyapa közli nagyon beteg. A konyhában Millie és Ivo búcsúznak egymástól hiszen holnap lesz Ivo eküvõje. Millie megpróbálja rávenni Angelicát menjen el Ivo esküvõjére, de a nagyi nem akarja, mert Ivo nem szereti Florenciát. Pepe úr találkozik néhány cimborájával. Florencia gratulál Millienek az eljegyzéshez, Millie meg az esküvõhöz. Federico egy törvénytelen ajánlattal él Sergio felé de természetesen az nem fogadja el. Millie megkéri Gloriát, vigye el Mickey Montánát Manuel atyához, mert már nem az õ macija többé. Angelica Ivonak is elmondja miért nem megy az esküvõre. Ivo elveszi feleségül Florenciát. Az ünnepélyen Luisa bejelenti hogy elválik Federicotól. És elmondja hogy egész életében titkolta az igazságot Ivo elõl de most elmondja hogy Ivo nem Federico fia hanem Nestoré. Millie mindent hall és kiesik a tálca a kezébõl.

155. Csak Sergio kérdezi meg Milliet mi történt vele. Ivo nem hisz a fülének. Angelicát kérdezi hogy tudott-e a dologról. Habár a nagyi nem mond semmit, látja rajta hogy tudott róla. Senki nem akar tovább ünnepelni. Millie is nagyon rosszul érzi magát, mert kiderült Ivo nem a bátyja, de megnõsült tehát elvesztette. Gloria azzal vígasztalja hogy nem a templomban nõsült de Millie szerint a házasság örökké tart. Domeniko Federico összes részvényt akarja. Federico háborút hírdet. Millie felkeresi Sergiot. Sergio azt hiszi mindennek vége hiszen kiderült hogy Ivo nem Millie bátyja. De Millie elmondja hogy Ivo megnõsült így elvesztette. Millie megpróbál Ivoval beszélni de Ivo nem akar. A konyhában Florencia követeli Millietõl hogy hagyja békén az urát. Millie figyelmezteti Florenciát hogy õ adta oda Ivot neki. Florencia nem érti. Millie elmondja hogy Ivo feleségül akarta venni de az oltárnál faképnél hagyta ha nem hiszi kérdezze meg Pablot és Marinát. Florencia és Ivo egy hónapos nászútra készülnek. Sergio azt javasolja Millienek hogy el kellene hagynia a villát, de a lány marad a nagyi mellett. Sergio elmondja Ivonak, hogy Millie azért hagyta ott a templomban, mert valaki erre kényszerítette. Ivo azonnal Millie után megy és megkérdi mi történt pontosan.

156. Sergio kettesben hagyja Ivot és Milliet. Ivo ismét megkérdezi mi történt, ki kényszerítette. Millie elmondja hogy Luisa mondta hogy nem illenek egymáshoz és nem tudja boldoggá tenni. Ivo megkérdi, hogy akkor miért akarta mégis a házasságot. Millie azt mondja, hogy a pénzért. Millie megkéri Ivot tartsa távolt tõle a nejét, mert ki nem állhatja. Ramon virágot ad Socorronak és meghívja vacsorázni. Ivo elmondja Florenciának mit üzent Millie, de Florencia is hasonlóképpen érez. Millie elmegy Sergiohoz megkérdezni miért mondott el mindent Ivonak. Sergio azt mondja azért, mert szereti de nem akarja elvenni a boldogságát. Millie nem haragszik rá, késõbb verseket olvasnak. Angelica el akarja küldeni Luisát és Nestort a házból, de Luisa nem egyezik bele. Luisa és Federico az újságcikken rágódnak, ezért meghívnak egy riportert hogy bemutassák Vicky új barátját Rockyt. Federico Bobbyt akarja vejének, Luisa viszont egy másikat. Ramon ajánlatot tesz Socorronak, de a nõ nem mond semmit. Millie, Gloria és Lina kibeszélik Ivot és Sergiot. Marina felhívja Ivot, és elmondja Florencia apját valaki megölte. Damian, késõbb Ivo is, Federicot gyanúsítja a gyilkossággal, de Federico visszautasítja. Lydia hozzámegy Franciscohoz, és nászútra mennek, addig Gamuza a Di Carlo házban él. Az este érnek vissza Ivoék a temetésrõl. Bernardo megkérdezi Milliet mi történt Ivoval, de a lány nem tudja. Millie utánajár a dolognak, és a fiú után megy, majd csókolóznak.

157. Millie elszalad. A következõ reggel Gloria megkérdi Milliet miért nem akarja felvinni a reggelit Ivonak. Millie elmondja mi történt múlt éjjel. Florencia szomorú az apja halála miatt. Megígérteti Ivoval hogy az apja gyilkosai meglakolnak. Gloria elmondja Sergionak, hogy el kell vinnie a házból Milliet. Sergio elmondja, hogy megpróbálta de a lány nem akarja. Gloria azt mondja, hogy õ az ügyvéd, valamit találjon ki. Sergio megkérdezi Milliet látott-e már havat. Millie persze soha nem látott. Sergio meghívja õt Barilochiba néhány napra, de a lány elutasítja. Marina és Florencia azon gondolkodik, hogy Ivonak kellene átvennie Domeniko cégét. Gloria, Lina és Sergio szerveznek egy romantikus vacsorát. Lina megkéri Milliet, hogy segítsen elvinni Florencia ruháit a lakásába. A lakásban Sergio várja virággal terített asztallal. Lina és Gloria magára hagyja a fiatalokat. Millie elõsször mérges de aztán megbékél. Sergio azt mondja, ha elkíséri Millie Barilocheba, akkor megtanítja sielni, de nem akar menni. Ivo már korábban tudomást szerzett a vacsoráról mivel Angelica elmondta neki. Ivo megjelent Florencia lakásán és ott találta az éppen vacsorázó Milliet és Sergiot. Megkérdezi honnan volt kulcsuk. Millie és Sergio visszamennek a villába és a konyhában beszélgetnek tovább. Millie megkérdezte honnan volt a kulcs és Sergio elárulta a segítõit. Sergió ismét síelni hívja a lányt és õ igent mond. Federico és Luisa még mindig Victoria új barátjának személyérõl vitatkoznak. Végülis Bobby mellett döntenek. Federico pénzt ad Bobbynak, hogy vigye Vickyt egy elegáns étterembe. Ivo felveti Florenciának, utazzanak Barilocheba, de a nõ nem akar menni. Marina felhívja Florenciát a cég ügye miatt és elmondja, hogy Pablo nem tartja megbízhatónak Ivot. Ivo, Pablot gyanítja mindezek mögött. Pablo meg is érkezik és elkezdenek veszekedni. Késõbb azt mondja Millienek, hogy úgy érzi hiba volt megnõsülnie.

158. Ivo elmondja nem szereti Florenciát, és nem tudja elfelejteni Milliet, majd megcsókolja, de Millie otthagyja. Bobby elhívja Vickyt az éjszakába, a lány vele megy. Rocky hallja ezt, és elmondja Ramonnak, hogy számára csak Vicky létezik. Manuel atya arra kéri Cholitot, hogy segítsen pénzt gyûjteni a zárdának. Cholito valami meglepetést sejt, de az atya azt mondja nincs semmi meglepetés. Az öregebb Sergio meglátogatja Angelicát és elhívja az állatkertbe. Marina elmondja Florenciának, hogy nem akarja Ivot látni az elnöki székben. A kolostorban Gamuza beszédet mond Millienek és énekelnek neki. Aztán Sergio megkéri Millienek, hogy mutassa be õt Istennek mert meg akarja kérdezni tõle hogyan lehetne boldog Millievel. Ivo és Pablo a folyosón összevesznek, de Federico lenyugtatja õket. Damian megint megzsarolja Luisát, aki pénzt ad neki. Damian szerzõdtet egy fiút, aki megszabadítja Marthatól. A konyhában Millie Sergioval beszélget az utazásról. Ivo rossz bõrben csatlakozik hozzájuk és elmeséli, hogy a felesége azt hiszi megcsalja. Késõbb a nappaliban Millie megpróbálja meggyõzni Ivot hogy bizonyítson a nejének. De Ivo a váláson gondolkodik. Vicky és Bobby a diszkóba mennek. Ramon, Rocky és Chamuko készítenek egy extra erõs koktélt és ezt Bobbyval itatják meg. De Bobby nem lesz tõle részeg, sõt nagyon finomnak találja az italt. Ivo elmondja Federiconak, hogy nem akar már Domeniko cégének elnöke lenni, hanem a di Carlo cégnél akar dolgozni. Federico azt mondja, hogy Ivo már nem a cég elnöke. Millie és Sergio elmennek Barilochiba.

159. Florencia kitalálta, hogy Ivo azért akar Barilocheba menni hogy Millievel találkozzon. Ivo mindent tagad. Martha kérdezi Federicot, hogy mikor veszi már feleségül Damian. Damian belátja nincs más választása el kell venni Marthat. Federico nem hisz neki. A Damian által felbérelt fiú akcióba kezdett, és megpróbálja elcsábítani Marthát. Federicot megválasztják a vállalat elnökének. Millie és Sergio nagyon jól elvannak, de Milli csak Ivora gondol. Millie síelni tanul. Bernardo elmondja Angelicának, hogy Gloria nincs jól. Mikor lemennek hozzá meglátják a medált, amit Millie otthagyott az ágyán. Angelica megtudja, hogy Millie az õ unokája. A következõ nap megosztja titkát Bernardoval. Bernardo úgy tesz mintha nem tudta volna. Angelica el akarja mondani Millienek az igazat, de Bernardo ellenzi. Angelica nem ígér semmit. Millie és Sergio a hazatérésrõl beszélnek.

160. Angelica az állatkertbe megy az idõsebb Sergioval, de közben Milliere gondol. Ezalatt a villában Bernardo elmondja Federiconak, hogy Angelica már tudja, hogy Millie az unokája. Mikor Angelica visszajön Federico megkérdi elmond-e mindent Millienek. Angelica igennel válaszol. Federico öngyilkossággal fenyegeti meg a nagyit. Így az nem mond semmit. Millie visszatért. Gloria és Lina már nem tudják türtõztetni kíváncsiságukat, de Millie elmondja nem történt semmi, Sergio egy úriember. Millie visszakapja a medalionját Angelicától. Késõbb a nappaliban mindenkinek kihírdeti, hogy Millie nem dolgozhat itt többé. Marcelo jelenik meg Mariana lakásán. Florenciát akarja látni. Pablo elmondja hogy Florencia férjhez ment.

161. Sergio a villában keresi Milliet, de nem találja. Bernardo elmondja neki, hogy Mambo partira ment. Mikor Sergio elment, Ivo megkérdezi Bernardot merre van ez a parti. Martha az udvarlójával van. Nagyon jól érzik magukat, de Martha hazamegy, mert õ menyasszony. A fiúja megkérdi, hogy elveheti e feleségül, mert szereti. Martha is szereti de a pénzt jobban. A diszkóban szervezik meg a Mambo partit. Mindenki táncol. Az egész persze pénzgyûjtés az árva gyerekeknek. Lehet licitálni hogy ki táncoljon Millievel. Sergio és Ivo egymást túllicitálva próbálják megszerezni a lányt. Millie végülis felváltva táncol mindkettõjükkel, de végül a fiukat magukra hagyja. Õk nem bánják, így is jól érzik magukat. A nagyi hivatja Federicot, hogy beszéljen vele Millie anyjáról. Tudja, hogy nem halt bele a szülésbe. Federico apja mindent elmondott. A gyereket zárdába adták. Federico nagyon meglepõdik. Ivo és Sergio a nappali heverõjén fekszenek. Reggel egymástól kérdezik, mit keresnek ott. Millie elmondja hogy tegnep este nagyon berugtak. Késõbb Millie veszekszik Florenciával, és megfenyegeti, hogy kiüti Florencia összes fogát ha nem hagyja békén. Andrea és Martha tervet szõnek Luisa ellen. A cselszövést hamar leleplezik, bár egyik nõ sem ismeri el. Andrea megkéri Federicot hogy rugja ki Luisát a házból. Federico nem teheti. Gloria rájön, hogy terhes. Gloria fél attól mit fog ehhez szólni Chamuko. A nappaliban Florencia megfenyegeti Milliet.

162. Socorro megnyugtatja Gloriát és elmondja minden rendben lesz, mert Chamuco örül majd a gyereknek. Gloria egy különleges vacsorát csinál Chamuconak, Millie és Lina segít neki. Mikor meghallja a hírt elõször nem hiszi, de aztán nagyon örül. Marina elmondja Florenciának, hogy az ex barátja érdeklõdött utána, de elment mikor Pablo elmondta, hogy férjhez ment. Pablo tudni akarata ki volt az ex. Elmesélte hogy Florencia apja hibájából szakítottak. Bernardo beszél Angelicának Gloria gyerekérõl. Angelica azt mondja hogy segít amiben tud. Angelica el akarja mondani Millienak, hogy ki az apja. Bernardo arra kéri ne tegye mert Federico megöli magát. Angelica azt mondja majd titokban csinálja, hogy Federino ne tudja meg, hogy Millie tudja. A következõ nap, Manuel atya hivatja Milliet a zárdai újságpapír eladásához. Millie és Sergio nagyon sikeresek pár órán belül eladnak minden példányt. Damian el akarja csábítani Victoria egyik barátnõjét, és titkárnõi állást kínál a cégnél. A lány elfogadja. Chamuco bejelenti, hogy apa lesz. Marina és Pablo, akik most Ivo lakásában élnek, meghívják magukhoz Florenciát. Marcelo és Florencia összetalálkoznak. Florencia haragszik rájuk. Ivo kér egy pohár tejet Florencia számára Millietõl. Mikor a lány hozza a tejet, Ivo elmondja hogy Florencia nincs is itt és megint elmondja hogy szereti Milliet és nem akarja elengedni.

163. Millie kirohan a folyosóra, de Ivo utána megy. Millie megkéri Ivot ne mondja hogy szereti, mert felesége van. Ivo megcsókolja Milliet és ezt látja Sergio is. Millie tisztázni akarja a helyzetet vele ,de Sergio nem hallgatja meg és elmegy. Florencia nem akarja meghallgatni mit akar Marcelo, és kéri menjen el. A férfi nem megy el, így Florencia távozik. Gustavo aki Domenico Rizzo legjobb barátja és Marina apja, átveszi a maffia irányítását Pabloval. Millie felhívja Sergiot és kibékül vele. Andrea elmondja egy riporternek hogy Federico és Luisa elválnak. Sergio elmegy Ivohoz és kéri hagyja békén Milliet. Angelica kifejti Millienek, hogy jobb lenne ha nem a villában dolgozna. Millie kiszedi a nagyiból, hogy ezt Sergio kérte tõle. Chamuca mindenhol elalszik, mert túl sokat dolgozik. Gloria megkéri, hogy ne dolgozzon többé a mûhelyben vagy elveszti õt is meg a gyereket is. Martha a csábítóval van, de elsiet tõle, mert nem akarja lekésni az esküvõt Damiannal.
Damian egy álesküvõt szervez Marthának egy színész pappal. Millie elmondja Sergionak, nem akar elmenni sehova. Csak akkor, ha már a fehér ruhát veheti fel. Mindenki a templomban várja Marthát. Mikor az álpap ahhoz a kérdéshez ér kinek van ellenvetése ezen frigy ellen, akkor jelenik meg a csábító. Damian teljesen összetörve bejelenti, csalódott a nõkben. Ezek után Martha "hozzámegy" a csábítóhoz az álpap elõtt. A csábító egy hotelbe viszi Marthát és megkéri várjon, mert egy kis meglepetésre készül. Martha várja a "férjét". Luisa és Nestor egy követségen vannak, és Federico törvénytelen lánya után kutatnak. Kiderül, hogy egy villában dolgozik, mint szobalány. A nappaliban Pabló próbálja meggyõzni Florenciát, hogy Flo apja csak kitalálta, hogy Marcelo megcsalta. De Florencia nem hallgatja meg.

164. Ivo elmondja Millienek, hogy Sergio mit akart tõle. Millie nem érti miért kérte ezt, hiszen nincs közte és Ivo közt semmi. Ivo bevallja mindig Milliet szereti. Millie elmondja, hogy Ivonak felesége van, neki meg võlegénye. Ivo azt mondja hogy nem szereti a feleségét, Millie sem szeretheti a barátját, hanem egymást szeretik. De Millie megismétli, hogy már nem szereti Ivot. Mindezt kihallgatta Florencia. Rosario elmondja Manuel atyának, hogy elvesztette a lányát. Pablo és Marina elmondják Damiannak, hogy összeházasodnak. Pablot a maffia kényszeríti, hogy elvegye Marinát, amirõl a lány nem tud semmit. Bernardo hoz egy dobozt Pablonak. Mikor Pablo egyedül marad, kinyitja a dobozt, és sok pénzt talál benne. Florencia elmondja Marinának, mirõl beszélt Ivo és Millie, és mennyire haragszik Ivora. Florencia fel akarja venni a kapcsolatot Marceloval. Rosario rejtélyes telefonhívásokat intéz a villába. Manuel atya elmondja Millienek és Gloriának, hogy a rendfõnök asszony meghalt. Federico és Luisa válásának híre az elsõ oldalon szerepel az újságban. Federico nagyon dühös, és Luisát, Damiant és Andreát gyanusítja, hogy elmondták a riporternek. Bár mindegyik tagadja ezt. Ezután Federico összehív egy sajtótájékoztatót, hogy bejelentse, nem válnak el. Ez a bejelentés nem használ, a pártja lehúzta a nevét a listájáról, mivel az a híresztelés terjedt el, hogy a törvénytelen lánya nála dolgozik, mint szobalány. Frederico tagadja, de nem használ. A politikai karriernek annyi. Martha visszatért a villába, mert a "férje" elhagyta. Victoria már nagyon unja Bobbyt, ezért bemutatja egy barátnõjének, hátha megtetszik neki. Florencia találkozik Maceloval. A férfi ismét megpróbálja elmagyarázni a történteket, de Flo még mindig nem hisz neki.
Rosario megjelenik a villában. Kis kérdezõsködés után azt hiszi Gloria a lánya. Bernardo felismeri Rosariot. Bernardo és Rosalia úgy tesznek mintha nem ismernék egymást, mivel ott van Luisa is. A konyhában a lányok tanakodnak, hogy vajon Rosario miért ölelte meg Gloriát. Millie bejelenti hogy Sergiohoz megy hivatalos vacsorára, a lányok el vannak ragadtatva. Lina szerint nagyon ki kell csípnie magát. Ivo kihallgatja õket.

165. Damian tudni akarja, hogy Federiconak köze volt-e Domenico halálához. Federico mindent tagad. Damian megjegyzi hogy látott egypár rosszarcú embert, akinek Federico pénzt adott. Florencia meghallja mit kérdezett Damian, és most már biztos benne hogy Federiconak valami köze van az apja halálához. Felrohan a szobába ahol Ivo alszik, és felkelti õt. Fel akarja hívni a rendõrséget, ekkor Federico kopogtat. Flo kéri Ivot ne engedje be, mert az egy gyilkos. Ivo ad Flonak egy altatót és nem hívja a rendõröket. A következõ reggel Federicó mindkettõjükkel beszél és elmondja, hogy semmi köze Dominiko halálához. Hisznek neki. Florencia vacsorázni hívja Ivot de õ arra hivatkozik hogy munkavacsora lesz, ezért nem megy. Pepe úr és Ramon elhatározzák, hogy bezárják a mûhelyt, és visszamennek a villába. Andrea levágatja velük Luisa összes rózsáját. Pepe úr a villa Wc-jét keresi, de Angelica szobájába megy be. Millie Sergioval vacsorázik, de nem marad nála. Bernardo elmondja Rosarionak, hogy a lánya nem az, akit megölelt, hanem Millie. Rosi elmondja Millienek, hogy állást ajánl fel neki, mert kell egy megbízható személy, mivel elvesztette a férjét és a lányát. Millie nem érti. Bernardo elmondja Rosinak, hogy Millie már menyasszony. Mikor Lina belép Rosi ugy mutatkozik be, hogy Bernardo menyasszonya. Bernardo késõbb megkérdezi Milliet, mi a véleménye Rosiról. A lány éppen ilyen anyáról álmodik.

166. Damian is politikai karriert akar, de amíg diszkója van, addig nem engedik. Damian Rocky nevére iratja a diszkót. Rocky kérdés nélkül minden papírt aláír. Ramon egy olasz éttermet álmodik a diszkó helyén. Rosi elkéri Bernardótól Millie võlegényének a telefonszámát. Millie elmondja Angelicának, hogy egy jó állást kínált neki Rosi. De Millie nem megy. Angelica és Millie elmennek sétálni, addig Bernardo megszerzi Sergio telefonszámát, és címét. Gloria anyja visszatért a nászútról, és elmondja hogy állást kapott a férje és Gamuzát magukhoz veszik. Gamuza elmondja az anyjának, hogy nagymama lesz, aminek a nõ nagyon örül. Rosi felkeresi Sergiot és ügyvédi állást kínál neki, nagy fizetéssel. Sergio elfogadja. Az idõsebb Sergio figyelmezteti, hogy legyen óvatos, de Sergio nem lát semmi veszélyt. Ramon a virágokkal beszélget, és Rocky ezért kicsit bolondnak tartja. Millie és Gloria a születendõ gyerek nevén tanakodnak. A folyosón Millie megkérdezi Bernardot, miért nem mondta el az igazságot Rosirol. Bernardo megrémült, hogy Millie tudja ki az anyja. Ám Millie Linátol azt hallotta hogy Rosi, Bernardo menyasszonya. Sergio beadja a felmondását Ivonak, nem indokol semmit, és elmegy. Ivo és Federico gyanítják hogy jobb állást kapott. Flo találkát szervez Marceloval Marinánál. Pablo megtudja, és elárulja Ivonak mit tervez a neje. Bernardo megint próbálja rávenni Milliet hogy dolgozzon Rosinak, de a válasz nemleges. Sergio elmondja Millienek hogy felmondott. Rosi sürgeti Millie válaszát az állásajánlatra. Andrea elmondja véleményét Marthának, hogy rossz ötlet volt szeretõt tartania, mert most semmije sincs. Florencia Marceloval beszélget, és már hisz neki. Ivo csönget, és Flo, Marcelot a fürdöszobába rejti. Ivot ugyan nem engedi be a neje, de Ivo így is tudja, hogy az ex férjével van. Miután Ivo elmegy, Marcelo megkéri Florenciát maradjon vele. Florencia idõt kér. Federico panaszkodik Manuel atyának, hogy Millie miatt vége a politikai karrierjének. Manuel atya azt tanácsolja, hogy Federico mondjon el mindent. Ezek után Ivo beszélni akar Manuel atyával.

167. Ivo elmondja Manuel atyának, hogy Sergio nem illik Milliehez, mert Millie nem szereti. Bernardo meggyõzi Milliet, hogy nem kell Angelica ágya mellett lenni, mikor alszik. Majd értesíti ha történik valami. Manuel atya úgy látja, hogy Millie boldog Sergioval, így nem látja okát, hogy közbelépjen. Rosi elmondja élete történetét Manuel atyának. Manuel atya megtudja, hogy Rosi az édesanyja Millienek. Ivo és Florencia a tegnapi jelenetrõl beszélgetnek. Ivo elmondja Flo kérdésére, hogy Pablotól tudta meg hogy ott van Marcelo. Bernardo elmondja Angelicának, hogy Rosariot már Rosi Albertininek hívják. Bernardo elmondja hogy Rosi el fogja mondani az igazságot, amint jobban megismeri Milliet. Angelica találkozni akar Rosarioval. Florencia szemrehányást tesz Pablonak, amiért elmondta hogy találkozik az exével. Pablo mindent tagad, és Marina is mellé áll.
Angelica is azt mondja Millienek hogy Rosi, Bernardo menyasszonya. Ivo vissza akarja adni Sergio felmondását, de az nem veszi vissza. Rosi érkezik meg, és látja Ivot. Sergiotól megtudja hogy õ Federico fia. Rosi elmondja Sergionak, hogy tönkre akarja tenni a Di Carlo familiát. Bernardo elmondja Angelicának hogy Rosario késõ este fog jönni, nehogy valaki meglássa. Angelica megkérdi Federicot, mit tud Rosario eltûnésérõl, és tudja-e hogy életben van? Federico nem akar errõl beszélni. Rosi és Angelica, Millierõl beszélgetnek. Millie és Lina, Sergionál vannak. Ott találkoznak Sergio barátjával, akire szemet vet Lina. Rosario elmondja Angelicának, hogy sokat örökölt a férjétõl, és bosszút akar állni Federicon. A konyhában Bernardonak is elmondja mindezt, ekkor belép Federico és majdnem meglátja Rosi arcát. Bernardo elmondja hogy a nõ a menyasszonya. Florencia meg akarja gyõzni arról Milliet, hogy Ivo õt szereti. Millie azt mondja, hogy neki már van võlegénye és sajnálja. Florencia át akarja engedni Millienek Ivot. Lina megkérdezi Millie,t hogy akkor kihez akar hozzámenni, Ivohoz vagy Sergiohoz. Millie nem felel.

169. Pablo nem tud egyszerre két helyen dolgozni, ezért csak Marin apjának a cégénel vállal munkát, Damian pedig a Di Carlo kivitelezõ céget vezeti. Igazi küzdelem veszi kezdetét idõsebb Sergio és Pepe úr között, mert mindkettõ szeretné megszerezni Angelicát. A nagyi örül, hogy vetélkednek érte. Millie levelet kap Florenciától de nem meri kinyitni. Ivo az egész napját a szobájában tölti és Vicky is vele van. Millie elmondja Gloriának, hogy nagyon boldog Sergioval, és férjhez akar menni hozzá, hogy elfelejtse Ivot. Sergio elmondja Millienek, hogy Rosi tönkre akarja tenni Federicot. Millie nem fogja engedni, és keresztül akarja húzni Rosi terveit. Millie a konyhában a Florenciától kapott levelet olvassa. Ivo kilopja a kezébõl és hangosan elkezdi olvasni. Florencia azt írja, hogy aki igazán szereti Ivot az Millie. Ivo megkéri jöjjön vissza hozzá.

170. Millie nem akar Ivoval maradni. Idõsebb Sergio és Ivo virágot rendelnek. Millie azt hiszi Sergiotol kapta. Marina megkérdi Pablót min dolgozik az apja. Pablo kitér a válasz elõl. Millie megköszöni Sergionak a virágot, de Sergio nem érti. Damian az olasz vendéglõ másnapi nyitásáról beszél Rockyval és Ramonnal. Ha nem sikerül, akkor más embereket keres. Ramon állítja, hogy ilyen hamar nem lehet. Millie ezt hallva megígéri Damiannak, hogy holnap nyitni fognak. Sergio elmegy Ivo irodájába és megmondja neki, hogy ne küldözgessen virágot a menyasszonyának. Ivo megkérdezi Milliet hogy tetszettek-é a virágok. Millie azt mondja hogy Sergio nagyon szép virágokat küldött és imádja. Ivo szembesíti Sergiot és Milliet és megkérdi, ki küldte a virágot. Sergio elismeri, hogy Ivo volt, aki a virágot küldte. Millie a konyhába hívja Sergiot és megkérdezi miért nem mondott semmit. Sergio azt mondja féltékeny volt. Azért hogy megnyugtassa Sergiot, Millie odaadja a virágot Vickynek hogy Ivo küldte neki. Vicky elolvassa a kártyát megköszöni Ivonak, és elmondja õ is szereti. Millie, Gloria és Lina egész éjszaka süteményt sütnek az olasz étteremnek. Reggel Socorro megkóstolja a sütit, de nem ízlik neki így másikat csinál helyette. Az étterem megnyitóján nagy a tömeg, Millie táncol. Ott találkozik Ivoval és elmondja, nem megy férjhez, viszont ott van Sergio is, és megkérdezi miért nem?

171. Ivo és Sergio elkezdenek vitatkozni. Andrea és Federico még mindig le akarja rombolni Damian hírnevét. Andrea ehhez Ripetti segítségét kéri. Késõbb Ripetti szórakozni hívja Damiant, de az nem akar menni. Luisa és Andrea veszekszik ki a fõnök a villában. Késõbb Luisa elmondja Ivonak, miért adta oda a részvényeit Damiannak és miért ment férjhez Federicohoz. A cégnél a részvények helyzete a következõ Federiconak 30%, Rosi Albertininek 25%, Luisának, Pablonak, Angelicának 15%. A megbeszélés után Ivo megkéri Sergiot, hogy legyen az ügyvédje mert elválik. Sergio felháborodik, de Ivo ezt nagyon élvezi. Rosi megérkezik a villába, ekkor Bernardo megkérdi, hogy hol van az anyajegye a nyakáról. Rosi kitalál egy történetet a plasztikai mûtétjérõl. Késõbb Millietõl megkérdezi honnan van a medálja. Millie elmondja hogy az anyjától kapta. Rosi rendel egy ugyan olyat az ékszerésztõl. Andrea felfedezi, hogy Gloria terhes és kirúgja. Ivo megtudja, hogy Pablo és Marina elmennek egy pár napra, így elõkészít egy meglepetést Millienek. Lina és Gloria segít neki. Lina és Gloria elmondják Millienek, hogy Pablo azt kéri, menjen el hozzá az este. Millie elmegy, de ott Ivo várja.

172. Ivo lakásában a két személyre terített asztal várja Milliet. Millie nem érti mit keres ott Ivo és Pabloékat keresi. Millie el akar menni, de Ivo kéri, hogy hallgassa meg. Nem érti mi történt akkor, amikor el akarta venni feleségül A villa konyhájában a cselédek arról beszélnek, hogy Gloriát kirugták, mert terhes. Elhatározzák, hogy sztrájkolni fognak és csak a legfontosabb teendõket végzik el. Még Bernardo is csatlakozik. Millie elmondja Ivonak, hogy Luisa nem akarta hogy összeházasodjanak. Egy levelet adott neki amiben az volt hogy Ivo és Millie testvérek. Ivo újra akarja kezdeni a kapcsolatukat. Millie nem akarja, mert Sergioval van, és jól érzi magát vele. Millie már a villa konyhájában beszélget Sergioval, aki féltékenyen elmondja, hogy látta Ivoval. Millie elmondja Sergionak hogy nem csalta meg. Sergio többet akar Millietõl, de a lány nem tud most többet adni. Gloria és Lina elmondja mi történt tegnap. Millie ezért a nagyihoz megy. Angelica bejelenti Federiconak, hogy ha Gloriának mennie kell, akkor õ is megy. Ivo elmegy Sergio lakásába, és ott találja Rosit. Sergio be akarja mutatni egymásnak õket, de Rosi megelõzi õt és Sergio szeretõjeként mutatkozik be. Ivo elmegy. Sergio tiltakozik Rosinál. Rosi elmondja hogy a Di Carlo gyerek nem tudhatja hogy õ kicsoda. Millie el akar menni Sergiohoz ,hogy bocsánatot kérjen, de Ivo elmondja neki hogy Sergio nincs egyedül így nem megy. Ivo beszél Gloriának, Sergio szeretõjérõl. Gloria elmondja Linánka, de õ nem hiszi el. Millienek is elmondják, de õ sem hiszi. A folyosón találkozik Millie és Sergio. A lány megkérdezi Sergiotól az igazságot. Sergio tagad, és ekkor megjelenik Ivo és Rosi. Rosi elismétli hogy Sergio szeretõje. Millie és Rosi négyszemközt beszélgetnek, és Rosi elmondja hogy valójában nem Sergio szeretõje. Sergio csak Milliet szereti, de ezt kellett mondania Ivo miatt. Millie megmondja Rosinak hogy nem engedi tönkretenni az apja cégét. Aztán meglátja Rosi medalionját. Rosi elmondja hogy ilyen van a lányának is, és megkérdezi Millietõl, hogy biztos-e benne hogy meghalt az anyja.

173. Millie közli Rosival, hogy ehhez semmi köze és hagyja békén a fõnökét. Rockynak és Bobbynak nincs több problémája. Rocky megszerezte Vickyt, Bobby pedig Vicky legjobb barátnõjét Annt. Millie mérges Andreára, és pofon is vágja. Andrea követeli Federicotól, hogy rúgja ki Milliet, de Federico nem meri, mert a nagyi nem engedi. Millie elmondja Sergionak, hogy nem érti Rosit és egy kicsit fél tõle. Az este, Millie elmondja a többieknek, hogy a zárdai gyerekeket elviszi a cirkuszba. Rocky elmondja hogy õ már dolgozott cirkuszban, de senki nem hisz neki. Marina elmondja Gustavonak, hogy Pablo furcsa és nem akar beszélni vele. Gustavo elmondja, hogy azért lehet, mert Marina apjának gyilkosát keresi. Millie elmondja Ivonak, hogy tévedet. Millie elmondja, hogy Rosi csak ugratta. Gloria rájön, hogy mégsem terhes és nagyon szomorú, persze Chamuco és Millie is. Másnap Millie, Rocky , Vicky és Ivo na meg persze a gyerekek elmennek a cirkuszba. Gustavo kioktatja Rosit, hogy legközelebb jobbat találjon ki a szeretõnél, és elmondja hogy van még egy emberük a villában, Andrea személyében. Fernardo elmondja Sergionak, hogy elmegy Izraelbe. A cirkuszban Rocky elõadásra készül. Millie, Vicky és a gyerekek bemennek, de Ivonak nincs jegye így nem jut be. Rocky is fellép, amíg nem esik egyet. A bohóc szakszofonozik, és Millie körül sertepertél. Millie nem ismeri fel hogy Ivo az.

174. Az elõadás után a konyhában, Millie megint találkozik a bohóccal. Ivo leleplezi magát, de ezzel elrontja Millie kedvét. A szobájába megy és elmondja Gloriának mi történt. Gloria elmondja, hogy Ivo ezt azért tette, mert szereti. Gloria elmondja feltételezését, hogy Rosi lehet Millie anyja. Millie nem hisz ebben. Nestor elmegy Olaszországba, és kéri Luisát menjen vele, de a nõ nem akar menni. Sergio elmondja Fernandonak, hogy nem bízik Millieben, Ivo miatt. Egy étteremben Millie megkérdezi Manuel atyától, hogy tényleg meghalt-e az anyja.

176. Millie leülteti maga mellé mindkét fiút. Már unja, hogy állandóan veszekednek rajta. A galériába azt mondja Millie, hogy még Gouza is jobban fest ennél. Ivo fesményt ajándékoz Millienek. Ivo elmondja hogy a festmény 4000 dollárba került. Ivo vacsorázni hívja Milliet, aki Sergio tiltakozása ellenére elmegy. Luisa és Federico még mindig kedvelik egymást. Andrea lép be hozzájuk és rajtakapja õket

     
Mennyien látogattak ide
Indulás: 2006-07-15
     
:-)
látotagó olvassa a lapot.
     
naptár

     
Facundo Arana
     
Vad angyal epizód ismertető
     
Társoldalak

Helló!

Kérlek látogass el
ide is :)

 

 Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

http://privi.hu/privi/userimages/big/46/469689

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

     
Dalszövegei
     
Második album
     
Második dalszövegei
     
Harmadik album
     
Negyedik album
     
Szavazz!!
Szerinted Nati és Facundo fognak még együtt forgatni? (A te vagy az életem után)

szerintem igen
szerintem nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     

Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu